8703 50 00 Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężnym lub średnioprężnym), jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu, podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10 i zdolnych do ładowania przez podłączenie do zewnętrznego źródła energii elektrycznej)
Kod CN 8703 50 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 29.10.24.0 - Pozostałe pojazdy samochodowe do przewozu osób
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9029 10 00 - Obrotomierze, liczniki produkcji, taksometry, drogomierze (liczniki kilometrów), krokomierze i tym podobne (z wył. Gazomierzy, liczników do cieczy lub energii elektrycznej)
-
Kod CN: 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4016 99 52 - Części gumowo–metalowe, z gumy, innej niż ebonit, w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do pojazdów silnikowych objętych pozycjami od 8701 do 8705 (z wył. wyrobów z gumy komórkowej)
-
Kod CN: 3105 90 20 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami, o zawartości azotu > 10% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 7013 33 11 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego ręcznie, ciętego lub inaczej dekorowanego (z wył. z nóżką)
-
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
-
Kod CN: 2005 91 00 - Pędy bambusa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 8441 90 90 - Części urządzeń do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie