0306 95 20 Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN 0306 95 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8411 22 20 - Silniki turbośmigłowe o mocy >1100 kW, ale <= 3730 kW
-
Kod CN: 6115 96 99 - Pończochy pełnej długości lub do kolan, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z obuwiem bez nakładanych podeszew, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, damskich rajstop i trykotów, wyrobów pończoszniczych pełnej długości lub do kolan, i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 8544 49 - Przewody elektryczne, do napięć <= 1000 V, izolowane, niewyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1504 10 91 - Oleje z wątróbek z halibuta i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
-
Kod CN: 2519 90 30 - Magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem
-
Kod CN: 7013 22 90 - Kieliszki i szklanki, z nóżką, ze szkła ołowiowego, nabieranego mechanicznie
-
Kod CN: 1515 90 60 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; olejów i tłuszczów surowych, oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN: 7304 39 52 - Rury (przewody gazowe) gwintowane lub dające się gwintować, żelazne lub ze stali niestopowej, powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. z żeliwa)
-
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 2204 21 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Port, Madeira, Sherry, Marsala, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)