8713 90 00 Wózki dla osób niepełnosprawnych, z silnikiem lub napędzane mechanicznie w inny sposób (z wył. pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia)
Kod CN 8713 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 30.92.20.0 - Wózki inwalidzkie, z wyłączeniem części i akcesoriów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4009 32 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone tylko z materiałami włókienniczymi, z wyposażeniem
-
Kod CN: 7315 90 00 - Części łańcucha przeciwpoślizgowego, łańcucha ogniwowego rozpórkowego i pozostałych łańcuchów objętych pozycją 7315 (z wył. do łańcucha przegubowego)
-
Kod CN: 8517 69 30 - Aparatura odbiorcza do radiotelefonii lub radiotelegrafii
-
Kod CN: 8205 20 00 - Młotki i młoty kowalskie, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2302 30 10 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu
-
Kod CN: 2915 33 00 - Octan n - butylu
-
Kod CN: 9402 90 00 - Stoły operacyjne, stoły do badań i pozostałe meble lekarskie, chirurgiczne, dentystyczne lub weterynaryjne (z wył. foteli dentystycznych lub podobnych, specjalnych stołów do prześwietleń rentgenem i noszy, włączając nosze na kółkach)
-
Kod CN: 4801 00 00 - Papier gazetowy, o właściwościach określonych w uwadze 4 do działu 48 w zwojach, o szerokości > 28 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 28 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 8414 90 00 - Części: pomp powietrznych, sprężarek i wentylatorów powietrza lub innych gazów, okapów wentylacyjnych lub recyrkulacyjnych z wbudowanym wentylatorem, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)