6507 00 00 Taśmy do wewnętrznego wykańczania kapeluszy, podszewki, osłony, szkielety kapeluszy, ramy kapeluszy, daszki i wiązania, do nakryć głowy (z wył. opasek stosowanych przez sportowców jako zabezpieczenie przed potem i dzianych)
Kod CN 6507 00 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 14.19.43.0 - Pozostałe nakrycia głowy, z wyłączeniem nakryć głowy z gumy lub tworzyw sztucznych, ochronnych nakryć głowy; taśmy do kapeluszy, podszewki, osłony, szkielety kapeluszy, ramy kapeluszy, daszki i wiązania do nakryć głowy
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 40 90 - Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti (z wył. Roquefort i Gorgonzola)
-
Kod CN: 1904 20 10 - Preparaty typu müsli bazujące na nieprażonych płatkach zbożowych
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 8479 82 00 - Maszyny do sporządzania mieszanek, ugniatania, zgniatania, kruszenia, mielenia, klasyfikowania, przesiewania, ujednorodnienia, emulsyfikowania lub mieszania obrabianej substancji, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. robotów przemysłowych)
-
Kod CN: 6002 90 00 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm, zawierające >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej lub tylko nitkę gumową (z wył. dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 5201 00 - Bawełna, niezgrzeblona ani nieczesana
-
Kod CN: 1904 10 30 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z ryżu
-
Kod CN: 5106 20 99 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny (z wył. niebielonej, zawierającej łącznie >= 85% masy wełny i cienkiej sierści zwierzęcej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1201 10 00 - Nasiona soi
-
Kod CN: 0406 90 92 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 62% ale <= 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany