8901 90 10 Jednostki pływające do przewozu towarów oraz jednostki pływające do przewozu zarówno osób, jak i towarów, pełnomorskie (z wył. chłodniowców, tankowców, promów i jednostek zasadniczo przeznaczonych do przewozu osób)
Kod CN 8901 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 30.11.24.0 - Pozostałe statki do przewozu ładunków suchych (stałych)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3920 43 90 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów chlorku winylu, zawierające >= 6% masy plastyfikatorów, o grubości > 1 mm, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0302 34 10 - Opastun "Thunnus obesus", świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
-
Kod CN: 4406 91 00 - Podkłady kolejowe lub tramwajowe, z drewna z drzew iglastych, impregnowane
-
Kod CN: 3913 90 00 - Polimery naturalne, i modyfikowane polimery naturalne, np. utwardzone białka, pochodne chemiczne kauczuku naturalnego, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych (z wył. kwasu alginowego, jego soli i estrów)
-
Kod CN: 5202 10 00 - Odpady bawełniane, włącznie z odpadami nici
-
Kod CN: 3926 90 97 - Artykuły z tworzyw sztucznych oraz artykuły z pozostałych materiałów objętych pozycjami od 3901 do 3914, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8526 10 00 - Aparatura radarowa
-
Kod CN: 1702 90 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym i chemicznie czystą maltozą oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowane ani niebarwione, sztuczny miód, nawet wymieszany z miodem naturalnym i karmelem (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, i ich syropów)
-
Kod CN: 2009 69 51 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)