9010 Aparatura i wyposażenie do laboratoriów fotograficznych (włączając kinematograficzne), niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90; negatywoskopy; ekrany projekcyjne
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 11 00 - Urządzenia do podgrzewania wody przepływowe, gazowe (z wył. kotłów lub podgrzewaczy wody do centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 8421 29 - Urządzenia i aparatura do filtrowania lub oczyszczania cieczy (z wył. do wody i innych napojów, filtrów do oleju lub paliwa do silników spalinowych i sztucznych nerek)
-
Kod CN: 0709 99 20 - Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0702 00 00 - Pomidory, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2208 30 79 - Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości > 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)
-
Kod CN: 2203 00 09 - Piwo otrzymywane ze słodu, w pojemnikach o objętości <= 10 litrów (z wył. w butelkach)
-
Kod CN: 6001 10 00 - Dzianiny „o długim włosie”
-
Kod CN: 3915 10 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów etylenu
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 8462 99 80 - Prasy niehydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metali (z wył. pras do kucia, gięcia, prostowania i prostownic)