9018 49 Przyrządy i urządzenia, stosowane w stomatologii, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7020 00 30 - Artykuły ze szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina, w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. artykułów z topionego kwarcu lub innej topionej krzemionki)
-
Kod CN: 3918 10 - Pokrycia podłogowe, nawet samoprzylepne, w rolkach lub w postaci płytek; pokrycia ścienne lub sufitowe, w zwojach o szerokości >= 45 cm, zawierających tworzywa sztuczne trwale związane z podłożem z dowolnego materiału innego niż papier, przy czym warstwa tworzywa (po stronie wierzchniej) jest ziarnista, wytłoczona, kolorowa, zadrukowana wzorem lub w inny sposób ozdobiona, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 0307 84 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, zamrożone
-
Kod CN: 2009 50 10 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 5603 13 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 7616 91 00 - Tkanina, kraty, siatki i ogrodzenia, z drutu aluminiowego (z wył. tkaniny z włókien metalowych do pokryć, wykładzin i podobnych zastosowań, i tkanin, siatek zmontowanych do postaci sit ręcznych lub części maszyn)
-
Kod CN: 0401 10 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu <= 1 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 2303 10 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości
-
Kod CN: 0305 59 85 - Ryby, suszone, nawet solone, ale niewędzone, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2805 11 00 - Sód