9303 20 Strzelby i karabinki sportowe, myśliwskie lub przeznaczone do strzelania do celu, włączając broń mającą przynajmniej jedną lufę gładką (z wył. broni palnej ładowanej przez lufę i karabinów sprężynowych i pneumatycznych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5407 20 - Tkaniny wykonane z pasków lub podobnego materiału, z materiałów włókienniczych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
-
Kod CN: 1702 40 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 8715 00 90 - Części wózków dziecięcych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 2309 90 51 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 30% masy skrobi i niezawierające produktów mlecznych lub zawierające < 10% masy tych produktów (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4007 00 00 - Nić i sznurek, gumowe (z wył. nierdzeniowej nici pojedynczej, o średnicy > 5 mm i materiałów włókienniczych połączonych z nicią gumową, np. nici gumowej i sznurka, pokrytych materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 8483 90 81 - Koła zębate, koła łańcuchowe oraz pozostałe elementy układów przenoszenia napędu przedstawione oddzielnie i części wałów napędowych i korb; części łożysk ślizgowych; mechanizmów i przekładni zębatych; mechanizmów śrubowo-kulkowych lub śrubowo-wałeczkowych; skrzyń przekładniowych i pozostałych układów zmieniających prędkość, włączając przemienniki momentu obrotowego; kół zamachowych i kół pasowych lub linowych, włączając wielokrążki i zblocza, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1604 19 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli i węgorze)
-
Kod CN: 7018 10 19 - Paciorki szklane (z wył. ciętych i mechanicznie polerowanych, i artykułów z nich)