0403 10 11 Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN 0403 10 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6307 90 10 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, dziane, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 7222 40 50 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykańczane na zimno
-
Kod CN: 3103 90 00 - Nawozy fosforowe, mineralne lub chemiczne (z wył. superfosfatów oraz nawozów w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 8471 60 70 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci (z wył. klawiatur)
-
Kod CN: 7213 99 90 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm, ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 7211 14 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 4,75 mm (z wył. tzw. wyrobów "szerokich płaskich")
-
Kod CN: 7224 - Stal stopowa inna niż nierdzewna, w postaci wlewków lub w pozostałych pierwotnych formach, półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna (z wył. odpadów i złomu w postaci wlewek i wyrobów otrzymanych w procesie odlewania ciągłego)
-
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
-
Kod CN: 2005 99 80 - Warzywa, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, pikantnych owoców z rodzaju Capsicum, kaparów, karczochów, mieszanek warzyw i kapusty kwaszonej)