9306 90 10 Bomby, granaty, torpedy, miny, pociski i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części, do celów wojskowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. nabojów)
Kod CN 9306 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.40.13.0 - Bomby, pociski i podobne uzbrojenie wojenne; naboje i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części
-
Kod PKWiU: 30.30.40.0 - STATKI KOSMICZNE (WŁĄCZNIE ZE SZTUCZNYMI SATELITAMI) ORAZ POJAZDY NOŚNE STATKÓW KOSMICZNYCH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1003 - Jęczmień
-
Kod CN: 3826 00 - Biodiesel i jego mieszaniny, niezawierające lub zawierające < 70 % masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 8486 40 00 - Maszyny i aparatura określone w uwadze 9 C) do niniejszego działu
-
Kod CN: 4401 21 00 - Drewno iglaste w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie)
-
Kod CN: 7004 90 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, ale nieobrobione inaczej (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 6108 31 00 - Koszule nocne i piżamy, damskie lub dziewczęce, z bawełny, dziane (z wył. T-shirtów, trykotów i peniuarów)
-
Kod CN: 2302 40 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż, nawet granulowane (z wył. kukurydzy i pszenicy)
-
Kod CN: 9208 10 00 - Pozytywki
-
Kod CN: 5205 31 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)