9619 00 30 Podpaski higieniczne (wkładki) i tampony, pieluchy i wkładki dla niemowląt oraz podobne artykuły, z waty z materiałów włókienniczych
Kod CN 9619 00 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 17.22.12.0 - Podpaski higieniczne i tampony, pieluszki i wkładki dla niemowląt oraz podobne wyroby sanitarne lub wyroby odzieżowe i akcesoria odzieżowe, wykonane z masy celulozowej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2843 10 - Koloidy metali szlachetnych
-
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
-
Kod CN: 8523 80 10 - Nośniki do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, niezapisane, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków (z wył. nośników magnetycznych, optycznych i półprzewodnikowych oraz produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 5402 44 00 - Nitka pojedyncza elastomerowa, z włókien syntetycznych, nieskręcana lub o skręcie <= 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej, przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 2829 90 10 - Nadchlorany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 1504 10 91 - Oleje z wątróbek z halibuta i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
-
Kod CN: 6305 33 90 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej (z wył. dzianych i opakowań zbiorczych, pośrednich)
-
Kod CN: 0204 42 50 - Nogi z owiec, zamrożone
-
Kod CN: 0507 - Kość słoniowa, skorupy żółwiowe, fiszbiny i frędzle, rogi, rogi jelenie, kopyta, paznokcie, szpony, pazury i dzioby, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ale nieprzycięte dla nadania kształtu; proszek i odpadki tych produktów
-
Kod CN: 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi