01.11.69.0 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 01.11.69.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.15.3 - CZĘŚCI ŁOŻYSK, KÓŁ I PRZEKŁADNI ZĘBATYCH I ELEMENTÓW NAPĘDOWYCH
-
Kod PKWiU: 63.91.12 - Usługi agencji informacyjnych dla mediów audiowizualnych
-
Kod PKWiU: 01.42.12 - CIELĘTA BYDŁA I BAWOŁÓW, ŻYWE
-
Kod PKWiU: 66.11.11.0 - Usługi związane z obsługą operacyjną rynku finansowego
-
Kod PKWiU: 71.20.14 - Usługi w zakresie przeglądów technicznych pojazdów
-
Kod PKWiU: 23.1 - SZKŁO I WYROBY ZE SZKŁA
-
Kod PKWiU: 16.21.91.0 - Usługi związane z wykańczaniem płyt i paneli
-
Kod PKWiU: 20.14.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH PODSTAWOWYCH CHEMIKALIÓW ORGANICZNYCH
-
Kod PKWiU: 46.46.12 - Sprzedaż hurtowa przyrządów i urządzeń medycznych, włączając chirurgiczne i ortopedyczne
-
Kod PKWiU: 85.42.31.0 - Usługi szkół wyższych w zakresie studiów drugiego stopnia oraz jednolitych studiów magisterskich on-line