01.11.69.0 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 01.11.69.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.10.11 - Magazynowanie i przechowywanie towarów zamrożonych lub schłodzonych
-
Kod PKWiU: 58.29.13.0 - Pakiety oprogramowania do zarządzania bazami danych (DBMS)
-
Kod PKWiU: 43.99.7 - ROBOTY ZWIĄZANE Z MONTAŻEM I WZNOSZENIEM KONSTRUKCJI Z ELEMENTÓW PREFABRYKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 14.3 - WYROBY DZIANE
-
Kod PKWiU: 20.41.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mydła i detergentów, środków piorących, czyszczących i polerujących
-
Kod PKWiU: 01.11.12 - Pozostała pszenica
-
Kod PKWiU: 14.13.11.0 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne wyroby męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod PKWiU: 01.16.11.0 - Bawełna niezgrzeblona i nieczesana
-
Kod PKWiU: 47.00.49 - Sprzedaż detaliczna materiałów budowlanych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 38.21.29.0 - Pozostałe usługi związane z usuwaniem odpadów innych niż niebezpieczne