01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 71.20.13 - Usługi w zakresie badań i analiz zintegrowanych systemów mechanicznych i elektrycznych
-
Kod PKWiU: 23.42 - WYROBY SANITARNE CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 23.69 - POZOSTAŁE WYROBY Z BETONU, GIPSU I CEMENTU
-
Kod PKWiU: 38.11.31.0 - Odpady komunalne inne niż niebezpieczne, nienadające się do recyklingu
-
Kod PKWiU: 10.41.2 - OLEJE ROŚLINNE SUROWE
-
Kod PKWiU: 19.10.30 - PAK I KOKS PAKOWY
-
Kod PKWiU: 41.00.11.0 - Budynki mieszkalne jednorodzinne
-
Kod PKWiU: 14.31.1 - RAJSTOPY, POŃCZOCHY, SKARPETKI I POZOSTAŁE WYROBY POŃCZOSZNICZE
-
Kod PKWiU: 28.22.19 - Części urządzeń dźwigowych transportu bliskiego i chwytaków
-
Kod PKWiU: 28.29.23.0 - Uszczelki z cienkiej blachy; uszczelnienia mechaniczne