01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 08.12.21 - Kaolin i pozostałe gliny kaolinowe
-
Kod PKWiU: 28.99.51.0 - Części maszyn i urządzeń w rodzaju używanych wyłącznie lub głównie do produkcji kryształów półprzewodnikowych lub płytek półprzewodnikowych, urządzeń półprzewodnikowych, elektronicznych układów scalonych lub płaskich ekranów
-
Kod PKWiU: 17.29.11 - Etykiety z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 21.10.32 - Sulfonamidy
-
Kod PKWiU: 20.42.15.0 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające, preparaty do pielęgnacji skóry (włączając preparaty do opalania), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 71.1 - USŁUGI ARCHITEKTONICZNE I INŻYNIERSKIE ORAZ ZWIĄZANE Z NIMI DORADZTWO TECHNICZNE
-
Kod PKWiU: 31.00.20 - Części mebli, z wyłączeniem części mebli do siedzenia
-
Kod PKWiU: 21.10.51 - Prowitaminy, witaminy i ich pochodne
-
Kod PKWiU: 32.50.11 - Urządzenia i instrumenty do zastosowań dentystycznych
-
Kod PKWiU: 66.29.1 - POZOSTAŁE USŁUGI WSPOMAGAJĄCE UBEZPIECZENIA I FUNDUSZE EMERYTALNE