01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.92.11 - Wyciągi i przenośniki zaprojektowane do pracy pod powierzchnią ziemi
-
Kod PKWiU: 43.29.19 - Pozostałe roboty związane z wykonywaniem instalacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 28.94.14 - Dziewiarki; zszywarki-trykotarki i podobne; maszyny do igłowania
-
Kod PKWiU: 63.99.20 - ORYGINAŁY OPRACOWANYCH RELACJI LUB INFORMACJI
-
Kod PKWiU: 52.22.13.0 - Usługi pilotowania i usługi cumownicze na wodach morskich i przybrzeżnych
-
Kod PKWiU: 25.30 - WYTWORNICE PARY, Z WYŁĄCZENIEM KOTŁÓW CENTRALNEGO OGRZEWANIA GORĄCĄ WODĄ
-
Kod PKWiU: 33.17.19.0 - Usługi naprawy i konserwacji pozostałego sprzętu transportowego, gdzie indziej niesklasyfikowanego
-
Kod PKWiU: 28.30.83 - Urządzenia do przygotowania karmy i paszy dla zwierząt
-
Kod PKWiU: 49.41.17 - Transport drogowy towarów pojazdami napędzanymi siłą mięśni ludzkich lub ciągnionymi przez zwierzęta
-
Kod PKWiU: 17.12.12.0 - Papier i tektura czerpane