01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.24.1 - JABŁKA
-
Kod PKWiU: 01.11.71.0 - Fasola, suszona
-
Kod PKWiU: 28.25.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją urządzeń chłodniczych i wentylacyjnych
-
Kod PKWiU: 28.41.23 - Obrabiarki do stępiania ostrych krawędzi, ostrzenia, szlifowania lub innego rodzaju operacji wykończeniowych w obróbce metalu
-
Kod PKWiU: 14.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją odzieży roboczej
-
Kod PKWiU: 64.19 - POZOSTAŁE USŁUGI POŚREDNICTWA PIENIĘŻNEGO
-
Kod PKWiU: 30.91.32 - Silniki spalinowe tłokowe wewnętrznego spalania, o zapłonie iskrowym, o pojemności skokowej > 1000 cm3, do motocykli
-
Kod PKWiU: 49.31.1 - Transport kolejowy pasażerski, miejski i podmiejski
-
Kod PKWiU: 91.04.12.0 - Usługi związane z działalnością obszarów i obiektów objętych formami ochrony przyrody, włączając ochronę dzikiej przyrody
-
Kod PKWiU: 93.11.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ OBIEKTÓW SPORTOWYCH