01.13.12.0 Kapusta
Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.5 - POZOSTAŁE WYROBY CHEMICZNE
-
Kod PKWiU: 47.00.65 - Sprzedaż detaliczna sprzętu sportowego
-
Kod PKWiU: 23.14.12 - Arkusze cienkie (woale), taśmy, maty, wojłoki, płyty i pozostałe wyroby z włókien szklanych, z wyłączeniem tkanin
-
Kod PKWiU: 65.20.25.0 - Usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami od następstw pożarów i pozostałych szkód majątkowych
-
Kod PKWiU: 46.73.17 - Sprzedaż hurtowa tapet
-
Kod PKWiU: 35.13 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DYSTRYBUCJĄ ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 52.29.1 - USŁUGI TOWAROWYCH AGENCJI TRANSPORTOWYCH
-
Kod PKWiU: 25.40.11.0 - Broń wojskowa, z wyłączeniem rewolwerów, pistoletów i podobnego sprzętu
-
Kod PKWiU: 82.19.1 - USŁUGI WYKONYWANIA FOTOKOPII, PRZYGOTOWANIA DOKUMENTÓW I POZOSTAŁE SPECJALISTYCZNE USŁUGI WSPOMAGAJĄCE PROWADZENIE BIURA
-
Kod PKWiU: 36.00.20 - Usługi związane z uzdatnianiem i dostarczaniem wody za pośrednictwem sieci wodociągowych