10.12.4 Podroby jadalne z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.40 - Podroby jadalne z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 14.31.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW POŃCZOSZNICZYCH
-
Kod PKWiU: 26.51.42.0 - Oscyloskopy katodowe i oscylografy katodowe
-
Kod PKWiU: 13.10.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przędzy i nici do szycia
-
Kod PKWiU: 47.00.73 - Sprzedaż detaliczna artykułów skórzanych i akcesoriów podróżnych
-
Kod PKWiU: 26.51.20 - Urządzenia radarowe i radionawigacyjne oraz do zdalnego sterowania drogą radiową
-
Kod PKWiU: 77.12 - WYNAJEM I DZIERŻAWA POZOSTAŁYCH POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH (Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI), BEZ KIEROWCY
-
Kod PKWiU: 13.10.84 - Przędza (inna niż nici do szycia), ze sztucznych włókien odcinkowych
-
Kod PKWiU: 33.12.28.0 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn do obróbki tworzyw sztucznych i gumy
-
Kod PKWiU: 52.21.19 - Pozostałe usługi wspomagające transport kolejowy
-
Kod PKWiU: 30.20.11.0 - Lokomotywy kolejowe zasilane energią elektryczną ze źródła zewnętrznego