03.00.22.0 Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.22 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod PKWiU 03.00.22.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
-
Kod CN: 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN: 0301 92 90 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 20 cm
-
Kod CN: 0301 93 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp), żywe
-
Kod CN: 0301 99 11 - Łososie pacyficzne żywe "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho"
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 0302 71 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0302 72 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 73 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 74 00 - Węgorze "Anguilla spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 89 10 - Ryby słodkowodne, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.92.27.0 - Lemiesze do spycharek czołowych lub skośnych
-
Kod PKWiU: 46.36.13.0 - Sprzedaż hurtowa czekolady i pozostałych wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU: 01.29 - POZOSTAŁE ROŚLINY WIELOLETNIE
-
Kod PKWiU: 13.96.16.0 - Wyroby tekstylne do zastosowań technicznych, włączając knoty, koszulki izolacyjne, przewody rurowe giętkie (węże), pasy przenośnikowe i napędowe, gazę młynarską i tkaniny filtracyjne
-
Kod PKWiU: 24.53 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW Z METALI LEKKICH
-
Kod PKWiU: 06.10 - ROPA NAFTOWA
-
Kod PKWiU: 28.14.13.0 - Zawory do sterowania procesami, zawory zasuwowe, zawory o kadłubie kulistym i pozostałe zawory
-
Kod PKWiU: 20.14.75.9 - Pozostały alkohol etylowy skażony i pozostałe skażone wyroby alkoholowe o dowolnej mocy
-
Kod PKWiU: 30.12.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŁODZI WYCIECZKOWYCH I SPORTOWYCH
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron