0302 72 00 Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 72 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.22.0 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.24.0 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9027 10 - Aparatura do analizy gazu lub dymu
-
Kod CN: 8430 10 00 - Kafary do wbijania pali i urządzenia do wyciągania pali (z wył. montowanych na wagonach kolejowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych)
-
Kod CN: 4401 21 00 - Drewno iglaste w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie)
-
Kod CN: 8504 40 90 - Przekształtniki (z wył. w rodzaju stosowanych z urządzeniami telekomunikacyjnymi, maszynami do automatycznego przetwarzania danych i ich urządzeniami, z wył. urządzeń do ładowania akumulatorów, polikrystalicznych prostowników półprzewodnikowych i pozostałych prostowników i przekształtników prądu przemiennego)
-
Kod CN: 3706 90 91 - Pozytywy filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości < 10 mm (z wył. pozytywów pośrednich i kronik filmowych, i zawierających jedynie ścieżkę dźwiękową)
-
Kod CN: 8467 29 80 - Maszyny ręczne do przycinania żywopłotu, kosiarki do trawy, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii
-
Kod CN: 8207 70 10 - Narzędzia do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego
-
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 6203 19 - Garnitury, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej lub z włókien syntetycznych, dzianych, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)