03.00.24.0 Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.24 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod PKWiU 03.00.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
-
Kod CN: 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN: 0301 92 90 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 20 cm
-
Kod CN: 0301 93 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp), żywe
-
Kod CN: 0301 99 11 - Łososie pacyficzne żywe "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho"
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 0302 71 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0302 72 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 73 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 74 00 - Węgorze "Anguilla spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 89 10 - Ryby słodkowodne, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 15.11 - SKÓRY WYPRAWIONE I GARBOWANE; SKÓRY FUTERKOWE WYPRAWIONE I BARWIONE
-
Kod PKWiU: 14.13.33 - Pozostałe żakiety damskie lub dziewczęce
-
Kod PKWiU: 01.62.1 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE CHÓW I HODOWLĘ ZWIERZĄT GOSPODARSKICH
-
Kod PKWiU: 28.22.17 - Wyciągi i przenośniki pneumatyczne oraz pozostałe wyciągi i przenośniki o pracy ciągłej, do transportu towarów lub materiałów
-
Kod PKWiU: 35.12.10.0 - USŁUGI W ZAKRESIE PRZESYŁANIA ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 11.02.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją win gronowych
-
Kod PKWiU: 51.2 - TRANSPORT LOTNICZY TOWARÓW I TRANSPORT KOSMICZNY
-
Kod PKWiU: 25.3 - WYTWORNICE PARY, Z WYŁĄCZENIEM KOTŁÓW CENTRALNEGO OGRZEWANIA GORĄCĄ WODĄ
-
Kod PKWiU: 38.32 - USŁUGI W ZAKRESIE ODZYSKU SUROWCÓW Z MATERIAŁÓW SEGREGOWANYCH; SUROWCE WTÓRNE
-
Kod PKWiU: 13.20.42.0 - Tkaniny ręcznikowe pętelkowe (frotté) i podobne tkaniny pętelkowe (inne niż taśmy tkane), z bawełny