10.11.34 Mięso z kóz, zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.3 - MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 72.19.21 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie chemii i biologii
-
Kod PKWiU: 07.29.13 - Rudy i koncentraty glinu
-
Kod PKWiU: 13.10.85.0 - Nici do szycia, z chemicznych włókien ciągłych i odcinkowych
-
Kod PKWiU: 46.72 - SPRZEDAŻ HURTOWA METALI I RUD METALI
-
Kod PKWiU: 26.12.10.0 - Obwody drukowane zmontowane
-
Kod PKWiU: 10.62.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
-
Kod PKWiU: 78.20.11.0 - Usługi świadczone przez agencje pracy tymczasowej w zakresie dostarczania operatorów komputerowych i pracowników telekomunikacyjnych
-
Kod PKWiU: 61.10.51 - Usługi radia i telewizji kablowej w zakresie podstawowych pakietów programowych
-
Kod PKWiU: 16.10.23.0 - Drewno kształtowane w sposób ciągły wzdłuż dowolnej krawędzi lub powierzchni, włączając niepołączone drewniane materiały podłogowe oraz wałki i listwy przypodłogowe, z pozostałych drzew
-
Kod PKWiU: 61.10.11.0 - Usługi stałe związane z połączeniami w telefonii stacjonarnej