10.11.3 MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.31 - Mięso z bydła, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.32 - Mięso ze świń, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.33 - Mięso z owiec, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.34 - Mięso z kóz, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.35 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.11.39 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 02.10.11.0 - Sadzonki drzew i krzewów leśnych
-
Kod PKWiU: 85.53.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZKOŁY NAUKI JAZDY, NAUKI PILOTAŻU LUB ŻEGLARSTWA
-
Kod PKWiU: 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU: 26.70 - INSTRUMENTY OPTYCZNE I SPRZĘT FOTOGRAFICZNY
-
Kod PKWiU: 18.13.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWANIEM DO DRUKU
-
Kod PKWiU: 28.25 - PRZEMYSŁOWE URZĄDZENIA CHŁODNICZE I WENTYLACYJNE
-
Kod PKWiU: 46.73 - SPRZEDAŻ HURTOWA DREWNA, MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH I WYPOSAŻENIA SANITARNEGO
-
Kod PKWiU: 27.52.1 - SPRZĘT GOSPODARSTWA DOMOWEGO DO GOTOWANIA I OGRZEWANIA, NIEELEKTRYCZNY
-
Kod PKWiU: 20.15.6 - AZOTAN SODU
-
Kod PKWiU: 22.11.15 - Dętki, opony pełne lub z poduszką powietrzną, wymienialne bieżniki opon i ochraniacze dętek, z gumy