10.11.39 Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.3 - MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.60.14 - Monofilament (przędza jednowłóknowa) syntetyczny; paski i tym podobne wyroby, z syntetycznych materiałów włókienniczych
-
Kod PKWiU: 17.12.20 - Bibułka tissue do produkcji papieru toaletowego, chusteczek higienicznych, ręczników, serwetek itp.; wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych
-
Kod PKWiU: 10.62.20.0 - POZOSTAŁOŚCI Z PRODUKCJI SKROBI I PODOBNE POZOSTAŁOŚCI
-
Kod PKWiU: 01.19.39.0 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 20.17.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kauczuku syntetycznego w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 19.10.30.0 - PAK I KOKS PAKOWY
-
Kod PKWiU: 73.12 - USŁUGI ZWIĄZANE Z REPREZENTOWANIEM MEDIÓW
-
Kod PKWiU: 14.14.13.0 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod PKWiU: 43.34.20 - ROBOTY SZKLARSKIE
-
Kod PKWiU: 51.21.14 - Transport lotniczy nieregularny pozostałych towarów