10.11.50.0 Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.50 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Kod PKWiU 10.11.50.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN: 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
-
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
-
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 1501 10 90 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
-
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
-
Kod CN: 1502 10 10 - Łój z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 10 90 - Łój z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 90 10 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. łoju, oleju i oleostearyny)
-
Kod CN: 1502 90 90 - Tłuszcze z bydła, owiec lub kóz (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, łoju, oleju i oleostearyny)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 71.12.14.0 - Usługi projektowania technicznego obiektów związanych z transportem
-
Kod PKWiU: 27.11.50.0 - STATECZNIKI LAMP WYŁADOWCZYCH LUB RUROWYCH; POZOSTAŁE WZBUDNIKI
-
Kod PKWiU: 31.02 - Meble kuchenne
-
Kod PKWiU: 77.29.14 - Wypożyczanie pościeli, obrusów, serwet
-
Kod PKWiU: 13.20.3 - TKANINY Z WŁÓKIEN CHEMICZNYCH, Z WYŁĄCZENIEM TKANIN SPECJALNYCH
-
Kod PKWiU: 47.00.27.0 - Sprzedaż detaliczna wyrobów tytoniowych
-
Kod PKWiU: 25.29.1 - POZOSTAŁE ZBIORNIKI, CYSTERNY I POJEMNIKI METALOWE
-
Kod PKWiU: 46.3 - SPRZEDAŻ HURTOWA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 28.93.31 - Części maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 26.4 - ELEKTRONICZNY SPRZĘT POWSZECHNEGO UŻYTKU