0209 10 19 Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
Kod CN 0209 10 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.50.0 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7314 - Tkanina, włączając taśmy bez końca, krata, siatka i ogrodzenia, z drutu stalowego; siatka metalowa rozciągana z żeliwa lub stali (z wył. tkanin z włókien metalowych, w rodzaju stosowanych jako okładzina, wykładzina lub do podobnych celów)
-
Kod CN: 0406 90 - Ser ( z wył. sera świeżego ( włącz. z serem serwatkowym, twarogiem), sera przetworzonego, sera z przerostami niebieskiej pleśni i pozostałego sera zawierającego przerosty otrzymywane z użyciem "Penicillium roqueforti", i sera tartego lub proszkowanego)
-
Kod CN: 9010 90 - Części i akcesoria, do aparatów i wyposażenia, do laboratoriów fotograficznych (włączając kinematograficzne), negatywoskopów i ekranów projekcyjnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7318 16 40 - Nitonakrętki z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna
-
Kod CN: 5307 20 00 - Przędza wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 0304 94 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 8511 50 00 - Prądnice w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania (z wył. iskrownikowych oraz rozruszników pełniących rolę prądnic)
-
Kod CN: 0307 11 90 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
-
Kod CN: 8474 80 - Maszyny do aglomerowania, kształtowania lub formowania stałych paliw mineralnych, mas ceramicznych, nieutwardzonego cementu, materiałów gipsowych lub pozostałych produktów mineralnych w postaci proszku lub pasty; maszyny do wykonywania piaskowych form odlewniczych (z wył. do odlewania lub wytłaczania szkła)
-
Kod CN: 0809 29 00 - Wiśnie i czereśnie, świeże (z wył. wiśni (Prunus cerasus))