10.12.3 Tłuszcz z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.50.13 - Usługi formowania metali pozostałymi technikami
-
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
-
Kod PKWiU: 28.92.27 - Lemiesze do spycharek czołowych lub skośnych
-
Kod PKWiU: 13.99 - WYROBY TEKSTYLNE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 92.0 - USŁUGI ZWIĄZANE Z GRAMI LOSOWYMI I ZAKŁADAMI WZAJEMNYMI
-
Kod PKWiU: 13.10.7 - PRZĘDZA Z POZOSTAŁYCH WŁÓKIEN ROŚLINNYCH, WŁĄCZAJĄC LEN, JUTĘ, WŁÓKNA KOKOSOWE I KONOPIE; PRZĘDZA PAPIEROWA
-
Kod PKWiU: 79.11.22.0 - Usługi rezerwacji rejsów wycieczkowych
-
Kod PKWiU: 60.10 - Usługi nadawania programów radiofonicznych
-
Kod PKWiU: 22.21.3 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z tworzyw sztucznych, niekomórkowych, niewzmocnionych, nielaminowanych ani niepołączonych z innymi materiałami
-
Kod PKWiU: 35.30.11.0 - Para wodna i gorąca woda