10.12 MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.1 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.12.2 - Mięso z drobiu, zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.12.3 - Tłuszcz z drobiu
-
Kod PKWiU: 10.12.4 - Podroby jadalne z drobiu
-
Kod PKWiU: 10.12.5 - Pióra, puch, pierze i skóry ptaków
-
Kod PKWiU: 10.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.21.10 - Roboty związane z wykonywaniem instalacji elektrycznych
-
Kod PKWiU: 10.82.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU: 20.15.2 - CHLOREK AMONU; AZOTYNY
-
Kod PKWiU: 30.20.3 - POZOSTAŁY TABOR SZYNOWY
-
Kod PKWiU: 22.19.50.0 - Tkaniny gumowane, z wyłączeniem tkaniny kordowej na opony
-
Kod PKWiU: 01.45.22.0 - Mleko kozie surowe
-
Kod PKWiU: 94 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE CZŁONKOWSKIE
-
Kod PKWiU: 45.11.11.0 - Sprzedaż hurtowa samochodów osobowych, z wyłączeniem specjalnych
-
Kod PKWiU: 07.29.13 - Rudy i koncentraty glinu
-
Kod PKWiU: 32.91.12.0 - Szczoteczki do zębów, szczotki do włosów oraz pozostałe pędzle i szczotki toaletowe do użytku osobistego; pędzle artystyczne, pędzle do pisania oraz pędzle kosmetyczne