10.12.9 Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.29.19.0 - Papier do wyrobu papierosów; szpule, cewki, cewki przędzalnicze i podobne nośniki z masy papierniczej; papier i tektura filtracyjne; pozostałe artykuły z papieru i tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 30.91.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją motocykli
-
Kod PKWiU: 15.2 - OBUWIE
-
Kod PKWiU: 71.11.23.0 - Usługi architektoniczne związane z przywróceniem budynkom charakteru historycznego
-
Kod PKWiU: 62.02.1 - Usługi związane z doradztwem w zakresie sprzętu komputerowego
-
Kod PKWiU: 20.13.51 - Sole tlenowych i nadtlenowych kwasów metalicznych; koloidy metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 41.00.29 - Pozostałe budynki niemieszkalne
-
Kod PKWiU: 82.11.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ADMINISTRACYJNĄ OBSŁUGĄ BIURA
-
Kod PKWiU: 06.1 - ROPA NAFTOWA
-
Kod PKWiU: 27.90.33.0 - Części do pozostałego sprzętu elektrycznego; części elektryczne maszyn lub aparatury, gdzie indziej niesklasyfikowane