10.13.15 Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.49.12 - Sprzedaż hurtowa wyrobów z wikliny, korka, wyrobów bednarskich i pozostałych wyrobów z drewna
-
Kod PKWiU: 27.52 - SPRZĘT GOSPODARSTWA DOMOWEGO, NIEELEKTRYCZNY
-
Kod PKWiU: 72.19.2 - USŁUGI W ZAKRESIE BADAŃ NAUKOWYCH I PRAC ROZWOJOWYCH W DZIEDZINIE CHEMII I BIOLOGII
-
Kod PKWiU: 20.16.54.0 - Poliamidy w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 29.32.91 - Usługi podwykonawców związane z montażem kompletnych podzespołów konstrukcyjnych stosowanych w pojazdach silnikowych w ramach procesu produkcyjnego
-
Kod PKWiU: 23.14.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WŁÓKIEN SZKLANYCH
-
Kod PKWiU: 14.13.33 - Pozostałe żakiety damskie lub dziewczęce
-
Kod PKWiU: 14.19.12 - Dresy, ubiory narciarskie, stroje kąpielowe i pozostała odzież, dziane
-
Kod PKWiU: 32.40.32.0 - Układanki
-
Kod PKWiU: 13.10.6 - PRZĘDZA BAWEŁNIANA; NICI BAWEŁNIANE DO SZYCIA