10.13.91 Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.9 - GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.91.0 - Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 60.20.20.0 - Oryginały nagranych programów telewizyjnych
-
Kod PKWiU: 31.01.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mebli biurowych i sklepowych
-
Kod PKWiU: 26.80 - MAGNETYCZNE I OPTYCZNE NIEZAPISANE NOŚNIKI INFORMACJI
-
Kod PKWiU: 23.20.14 - Wyroby ogniotrwałe niewypalane i pozostałe ogniotrwałe wyroby ceramiczne
-
Kod PKWiU: 20.15.75.0 - Nawozy mineralne zawierające dwa pierwiastki nawozowe: fosfor i potas
-
Kod PKWiU: 28.95.11 - Maszyny dla przemysłu papierniczego, z wyłączeniem części do nich
-
Kod PKWiU: 01.16.12 - Juta, kenaf i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub roszone, z wyłączeniem lnu, konopi i ramii
-
Kod PKWiU: 22.2 - WYROBY Z TWORZYW SZTUCZNYCH
-
Kod PKWiU: 66.11 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM RYNKAMI FINANSOWYMI
-
Kod PKWiU: 61.10.53.0 - Usługi udostępniania programów płatnych za oglądanie (pay-per-view) za pomocą infrastruktury przewodowej