10.20.2 RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20 - RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.21 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
-
Kod PKWiU: 10.20.22 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 10.20.23 - Ryby suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.24 - Ryby wędzone, włączając filety
-
Kod PKWiU: 10.20.25 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.20.26 - Kawior i namiastki kawioru
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 94.12 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE PROFESJONALNE
-
Kod PKWiU: 24.10.4 - WYROBY PŁASKIE WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI >= 600 MM, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 46.38 - SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI
-
Kod PKWiU: 27.90.8 - CZĘŚCI KONDENSATORÓW ELEKTRYCZNYCH, REZYSTORÓW ELEKTRYCZNYCH, REOSTATÓW I POTENCJOMETRÓW
-
Kod PKWiU: 46.17 - USŁUGI POŚREDNICTWA W SPRZEDAŻY HURTOWEJ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 01.19.22.0 - Nasiona kwiatów
-
Kod PKWiU: 53.10.13.0 - Usługi operatora wyznaczonego związane z paczkami pocztowymi
-
Kod PKWiU: 32.12 - BIŻUTERIA I PODOBNE WYROBY JUBILERSKIE
-
Kod PKWiU: 01.49.32.0 - Skóry futerkowe jagnięce surowe
-
Kod PKWiU: 58.21.2 - Gry komputerowe pobierane z Internetu