10.20.21 Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.21.0 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.3 - POZOSTAŁE WARZYWA OWOCOWE
-
Kod PKWiU: 93.13.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ OBIEKTÓW SŁUŻĄCYCH POPRAWIE KONDYCJI FIZYCZNEJ
-
Kod PKWiU: E - USŁUGI DOSTARCZANIA WODY, ŚCIEKI I ODPADY ORAZ USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH REKULTYWACJĄ
-
Kod PKWiU: 46.14.19 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej pozostałych maszyn i urządzeń przemysłowych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 85.59.13.1 - Usługi w zakresie doskonalenia zawodowego nauczycieli
-
Kod PKWiU: 45.11.31.0 - Sprzedaż detaliczna samochodów osobowych i furgonetek prowadzona przez Internet
-
Kod PKWiU: 85.32.22.0 - Usługi techników, z wyłączeniem usług techników on-line
-
Kod PKWiU: 23.49.1 - POZOSTAŁE WYROBY CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 16.24.1 - OPAKOWANIA DREWNIANE
-
Kod PKWiU: 74.90.12 - Usługi pośrednictwa komercyjnego i wyceny, z wyłączeniem wyceny nieruchomości i ubezpieczeń