10.31.9 GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYRZĄDZANIEM ZIEMNIAKÓW I WYROBÓW Z ZIEMNIAKÓW; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM ZIEMNIAKÓW
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31 - ZIEMNIAKI PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przyrządzaniem ziemniaków i wyrobów z ziemniaków
-
Kod PKWiU: 10.31.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.99 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM POZOSTAŁYCH SPECJALISTYCZNYCH ROBÓT BUDOWLANYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANYCH
-
Kod PKWiU: 42.91.1 - Nabrzeża, porty, tamy, śluzy i związane z nimi budowle hydrotechniczne
-
Kod PKWiU: 84.30.14 - Usługi w zakresie obowiązkowych zabezpieczeń społecznych dotyczących zasiłków rodzinnych i zasiłków dla dzieci
-
Kod PKWiU: 33.12.18.0 - Usługi naprawy i konserwacji urządzeń chłodniczych i wentylacyjnych, z wyłączeniem urządzeń przeznaczonych dla gospodarstw domowych
-
Kod PKWiU: 85.10.10.0 - Usługi placówek wychowania przedszkolnego
-
Kod PKWiU: 84.13.11.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie rolnictwa, leśnictwa, rybołówstwa i myślistwa
-
Kod PKWiU: 25.99.29 - Pozostałe wyroby z metali nieszlachetnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 50.20.21.0 - Wynajem statków morskich i przybrzeżnych do przewozu towarów, z załogą
-
Kod PKWiU: 86.10 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZPITALE
-
Kod PKWiU: 52.21.1 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE TRANSPORT KOLEJOWY