10.31.99 Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYRZĄDZANIEM ZIEMNIAKÓW I WYROBÓW Z ZIEMNIAKÓW; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.31.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 65.12.35 - Pozostałe usługi ubezpieczeniowe w transporcie wodnym
-
Kod PKWiU: 31.02 - Meble kuchenne
-
Kod PKWiU: 01.25.19.0 - Pozostałe owoce jagodowe (np. porzeczki, agrest) i z rodzaju Vaccinium (np. żurawina, borówki czarne), świeże, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 77.34.1 - Wynajem i dzierżawa środków transportu wodnego, bez załogi
-
Kod PKWiU: 33.20.35.0 - Usługi instalowania maszyn dla przetwórstwa żywności i tytoniu oraz do produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 24.54.10.3 - Usługi wykonywania odlewów ze stopów cynku
-
Kod PKWiU: 45.40.2 - Sprzedaż detaliczna motocykli oraz części i akcesoriów do nich prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
-
Kod PKWiU: 27.40.41 - Części do żarówek lub lamp wyładowczych lub lamp łukowych
-
Kod PKWiU: 30.11.91.0 - Usługi związane z przebudową i odbudową statków, platform i konstrukcji pływających
-
Kod PKWiU: 73.11.12 - Marketing bezpośredni i reklama bezpośrednia