10.39.16 Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.16.0 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.49.32.0 - Skóry futerkowe jagnięce surowe
-
Kod PKWiU: 46.46 - SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW FARMACEUTYCZNYCH I MEDYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 43.29.19.0 - Pozostałe roboty związane z wykonywaniem instalacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 59.20.32.0 - Nuty w formie elektronicznej
-
Kod PKWiU: 84.13.12.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie gospodarki paliwowej i energetycznej
-
Kod PKWiU: 13.10.40 - Przędza jedwabna oraz przędza z odpadów jedwabiu
-
Kod PKWiU: 24.42.21 - Proszki i płatki z aluminium
-
Kod PKWiU: 10.89.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych artykułów spożywczych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 87.10.10.0 - Usługi pomocy społecznej z zakwaterowaniem zapewniającej opiekę pielęgniarską
-
Kod PKWiU: 94.92.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE POLITYCZNE