10.39.16.0 Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.16 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Kod PKWiU 10.39.16.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2005 40 00 - Groch [Pisum sativum], przetworzony lub zakonserwowany inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonego)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.42.10.0 - WYROBY SANITARNE CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 24.42.2 - PÓŁPRODUKTY Z ALUMINIUM I STOPÓW ALUMINIUM
-
Kod PKWiU: 47.00.18 - Sprzedaż detaliczna wyrobów mleczarskich
-
Kod PKWiU: 08.92.10.0 - Torf
-
Kod PKWiU: 92.0 - USŁUGI ZWIĄZANE Z GRAMI LOSOWYMI I ZAKŁADAMI WZAJEMNYMI
-
Kod PKWiU: 28.22.13.0 - Podnośniki; wciągniki w rodzaju stosowanych do podnoszenia pojazdów
-
Kod PKWiU: 81.22.12.0 - Usługi sprzątania specjalistycznego
-
Kod PKWiU: 17.23 - ARTYKUŁY PIŚMIENNE
-
Kod PKWiU: 01.13.41.0 - Marchew i rzepa
-
Kod PKWiU: 01.45 - OWCE I KOZY ŻYWE; SUROWE MLEKO OWCZE I KOZIE ORAZ WEŁNA STRZYŻONA Z OWIEC I KÓZ