10.39.18 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.20.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją lokomotyw kolejowych oraz taboru szynowego
-
Kod PKWiU: 46.41.14 - Sprzedaż hurtowa wyrobów pasmanteryjnych
-
Kod PKWiU: 24.52 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW STALIWNYCH
-
Kod PKWiU: 03.00.66.0 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, nienadające się do spożycia przez ludzi, hodowlane
-
Kod PKWiU: 62.01.21.0 - Oryginały gier komputerowych
-
Kod PKWiU: 61.20.14 - Usługi telefonii ruchomej w zakresie transmisji danych, z wyłączeniem transmisji wiadomości tekstowych
-
Kod PKWiU: 10.62.14 - Olej kukurydziany
-
Kod PKWiU: 01.13.13.0 - Kalafiory i brokuły
-
Kod PKWiU: 27.90.43 - Ochronniki przepięciowe do napięć > 1.000 V
-
Kod PKWiU: 30.30.16.0 - Części do silników turbośmigłowych lub turboodrzutowych