10.39.91.0 Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 71.12 - USŁUGI W ZAKRESIE INŻYNIERII I ZWIĄZANE Z NIMI DORADZTWO TECHNICZNE
-
Kod PKWiU: 28.30.31 - Pługi
-
Kod PKWiU: 60.1 - Usługi nadawania programów radiofonicznych
-
Kod PKWiU: 46.63 - Sprzedaż hurtowa maszyn wykorzystywanych w górnictwie, budownictwie oraz inżynierii lądowej i wodnej
-
Kod PKWiU: 20.59.56 - Preparaty do wytrawiania powierzchni metali; topniki; gotowe przyspieszacze wulkanizacji; złożone plastyfikatory i stabilizatory kauczuku lub tworzyw sztucznych; preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 74.90.15.0 - Usługi doradztwa w zakresie bezpieczeństwa
-
Kod PKWiU: 24.52.10.0 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW STALIWNYCH
-
Kod PKWiU: 17.21 - PAPIER FALISTY I TEKTURA FALISTA ORAZ OPAKOWANIA Z PAPIERU I TEKTURY
-
Kod PKWiU: 81.2 - USŁUGI SPRZĄTANIA OBIEKTÓW
-
Kod PKWiU: 28.21.1 - PIECE, PALENISKA I PALNIKI PIECOWE ORAZ ICH CZĘŚCI