10.39.91 Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91.0 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 72.11.32.0 - Usługi w zakresie badań stosowanych i badań przemysłowych w dziedzinie biotechnologii związanej z rolnictwem
-
Kod PKWiU: 21.10.51.0 - Prowitaminy, witaminy i ich pochodne
-
Kod PKWiU: 61.30.2 - Usługi udostępniania programów radiowych i telewizyjnych za pomocą satelity
-
Kod PKWiU: 72.19.33 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk technicznych, z wyłączeniem biotechnologii
-
Kod PKWiU: 84.23 - USŁUGI W DZIEDZINIE WYMIARU SPRAWIEDLIWOŚCI I SĄDOWNICTWA
-
Kod PKWiU: 24.44.24 - Blachy grube, cienkie i taśma, o grubości > 0,15 mm, z miedzi i jej stopów
-
Kod PKWiU: 41.00.24.0 - Budynki handlowo-usługowe
-
Kod PKWiU: 45.32.11 - Sprzedaż detaliczna opon prowadzona w wyspecjalizowanych sklepach
-
Kod PKWiU: 27.11.22.0 - Silniki prądu przemiennego, jednofazowe
-
Kod PKWiU: 20.15.49.0 - Pozostałe mineralne nawozy fosforowe