10.39.99 Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.17.10.0 - KAUCZUK SYNTETYCZNY W FORMACH PODSTAWOWYCH
-
Kod PKWiU: 52.21.30 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE TRANSPORT RUROCIĄGOWY
-
Kod PKWiU: 33.11.12.0 - Usługi naprawy i konserwacji zbiorników, cystern i pojemników metalowych
-
Kod PKWiU: 01.11.62 - Groch
-
Kod PKWiU: 10.62.14 - Olej kukurydziany
-
Kod PKWiU: 25.94.11.0 - Śruby, wkręty i pozostałe elementy złączne, z żeliwa lub stali, gwintowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 46.39.11.0 - Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana żywności zamrożonej
-
Kod PKWiU: 50.20.12 - Transport morski i przybrzeżny ropy naftowej tankowcami
-
Kod PKWiU: 56.2 - USŁUGI PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA ŻYWNOŚCI (KATERING) DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH I POZOSTAŁE USŁUGI GASTRONOMICZNE
-
Kod PKWiU: 90.03 - USŁUGI W ZAKRESIE ARTYSTYCZNEJ I LITERACKIEJ DZIAŁALNOŚCI TWÓRCZEJ