10.39.9 GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39 - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU: 10.39.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 42.21.11.0 - Rurociągi przesyłowe
-
Kod PKWiU: 66.2 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE UBEZPIECZENIA I FUNDUSZE EMERYTALNE
-
Kod PKWiU: 66.19.91 - Usługi związane z doradztwem finansowym
-
Kod PKWiU: 01.29.30 - Materiały roślinne w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania, wyściełania, wypychania lub w farbowaniu lub garbowaniu
-
Kod PKWiU: 20.41.4 - PREPARATY ZAPACHOWE, WOSKI ORAZ POZOSTAŁE PREPARATY DO CZYSZCZENIA
-
Kod PKWiU: 88.1 - USŁUGI POMOCY SPOŁECZNEJ BEZ ZAKWATEROWANIA ŚWIADCZONE OSOBOM W PODESZŁYM WIEKU I OSOBOM NIEPEŁNOSPRAWNYM
-
Kod PKWiU: 20.51.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją materiałów wybuchowych i zapałek
-
Kod PKWiU: 24.43.12.0 - Cynk nieobrobiony plastycznie
-
Kod PKWiU: 21.10.60 - GRUCZOŁY I POZOSTAŁE NARZĄDY; ICH EKSTRAKTY ORAZ POZOSTAŁE SUBSTANCJE POCHODZENIA LUDZKIEGO LUB ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 43.99.90 - ROBOTY ZWIĄZANE Z WYKONYWANIEM POZOSTAŁYCH SPECJALISTYCZNYCH ROBÓT BUDOWLANYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANYCH