10.62.13.0 Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.62.13 - Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU 10.62.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1702 30 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy
-
Kod CN: 1702 30 50 - Glukoza [dextrose], w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy)
-
Kod CN: 1702 30 90 - Glukoza, w postaci stałej, i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, niezawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i glukozy [dextrose] w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 1702 40 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 40 90 - Glukoza, w postaci stałej i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, i zawierające w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 50 00 - Fruktoza chemicznie czysta, w postaci stałej
-
Kod CN: 1702 60 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 60 80 - Syrop inulinowy bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktozy, zawierający w stanie suchym > 50% masy fruktozy w postaci czystej lub jako sacharoza
-
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 1702 90 10 - Maltoza chemicznie czysta, w postaci stałej
-
Kod CN: 1702 90 30 - Izoglukoza w postaci stałej, zawierająca w stanie suchym 50 % masy fruktozy, otrzymywana z polimerów glukozy
-
Kod CN: 1702 90 50 - Maltodekstryna w postaci stałej i syrop maltodekstrynowy (z wył. aromatyzowanych lub barwionych)
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 1702 90 95 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowany ani niebarwiony (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy i maltozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, maltodekstryny, i ich syropów, izoglukozy, syropu inulinowego i karmelu)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.11.16.0 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy drukowane, z wyłączeniem map w formie książkowej
-
Kod PKWiU: 25.71.12 - Golarki (maszynki do golenia, brzytwy itp.) i ostrza do nich (np. żyletki), włączając żyletki w taśmach
-
Kod PKWiU: 28.93.16 - Suszarnie do produktów rolniczych
-
Kod PKWiU: 43.29.12 - Roboty związane z wykonywaniem ogrodzeń
-
Kod PKWiU: 26.40.1 - ODBIORNIKI RADIOWE
-
Kod PKWiU: 01.24.27 - Śliwki
-
Kod PKWiU: 25.73.6 - Pozostałe narzędzia
-
Kod PKWiU: 23.52.10 - Wapno palone, wapno gaszone i wapno hydrauliczne
-
Kod PKWiU: 30.30.33.0 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne, o masie własnej > 2 000 kg, ale <= 15 000 kg
-
Kod PKWiU: 24.43.22 - Pył cynkowy, proszki i płatki cynku