1702 30 90 Glukoza, w postaci stałej, i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, niezawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i glukozy [dextrose] w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego)
Kod CN 1702 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.62.13.0 - Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1901 90 95 - Przetwory spożywcze w postaci proszku, składające się z mieszanki odtłuszczonego mleka i/lub serwatki i tłuszczów/olejów roślinnych, o zawartości tłuszczów/olejów nieprzekraczającej 30 % masy
-
Kod CN: 1701 14 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 8709 11 90 - Elektryczne pojazdy , niewyposażone w urządzenia podnośnikowe, w rodzaju stosowanych w zakładach produkcyjnych, magazynach, portach lub lotniskach, do przewozu towarów na niewielkie odległości; ciągniki typu stosowanych na peronach kolejowych (z wył. Specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 0304 81 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), zamrożone
-
Kod CN: 7220 90 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej, perforowane
-
Kod CN: 5201 00 - Bawełna, niezgrzeblona ani nieczesana
-
Kod CN: 5516 94 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną, wełną lub cienką sierścią zwierzęcą lub z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 2904 99 00 - Sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne węglowodorów, nawet fluorowcowane (z wył. zawierających tylko grupy sulfonowe, nitrowe lub nitrozowe, trichloronitrometan (chloropikrynę), kwasu perfluorooktanosulfonowego i jego soli, fluorku perfluorooktanosulfonylu i estrów glicerolu utworzonych ze związkami o kwasowej grupie funkcyjnej)
-
Kod CN: 0304 95 50 - Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 0405 20 30 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 60% ale =< 75% masy