10.72.19.0 Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.72.19 - Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze
Kod PKWiU 10.72.19.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1905 90 10 - Mace
-
Kod CN: 1905 90 20 - Opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby
-
Kod CN: 1905 90 45 - Herbatniki (z wył. słodkich)
-
Kod CN: 1905 90 55 - Wyroby ekstrudowane lub ekspandowane, pikantne lub solone (z wył. chleba chrupkiego, sucharków, tostów z chleba i podobnych wyrobów tostowych oraz gofrów i wafli)
-
Kod CN: 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 59.20.4 - Udzielanie licencji na korzystanie z praw do oryginałów nagrań dźwiękowych i muzycznych
-
Kod PKWiU: 35.30.22.0 - Usługi dostarczania chłodnego powietrza i schłodzonej wody
-
Kod PKWiU: 21.10.32 - Sulfonamidy
-
Kod PKWiU: 49.41.15.0 - Transport drogowy pojazdami przeznaczonymi do przewozu towarów masowych suchych
-
Kod PKWiU: 13.91.19 - Pozostałe dzianiny metrażowe, włącznie z dzianinami futerkowymi
-
Kod PKWiU: 47.00.86 - Sprzedaż detaliczna pozostałych towarów konsumpcyjnych, nieżywnościowych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 46.21.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA ZBOŻA, NASION I PASZ DLA ZWIERZĄT
-
Kod PKWiU: 28.94.4 - MASZYNY DO SZYCIA TYPU DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 10.82.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU: 47.00.16.0 - Sprzedaż detaliczna wyrobów piekarniczych