10.85.13.0 Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.85.13 - Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
Kod PKWiU 10.85.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 14.19.1 - ODZIEŻ DLA NIEMOWLĄT, DRESY I POZOSTAŁE RODZAJE ODZIEŻY, DODATKI ODZIEŻOWE I ICH CZĘŚCI (Z WYŁĄCZENIEM NAKRYĆ GŁOWY), DZIANE
-
Kod PKWiU: 59.12.16 - Usługi związane z wykonywaniem napisów, napisów czołowych i końcowych, tytułów
-
Kod PKWiU: 47.00.12.0 - Sprzedaż detaliczna przetworzonych owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 30.92.10 - Rowery dwukołowe i pozostałe rowery bezsilnikowe, z wyłączeniem części i akcesoriów
-
Kod PKWiU: 33.12.24.0 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn dla górnictwa i do wydobywania oraz dla budownictwa
-
Kod PKWiU: 20.14.34.0 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
-
Kod PKWiU: 46.46.11.0 - Sprzedaż hurtowa podstawowych substancji farmaceutycznych, leków i pozostałych wyrobów farmaceutycznych
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
-
Kod PKWiU: 11.01.10.0 - Napoje spirytusowe
-
Kod PKWiU: 41.00.31 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych jednorodzinnych