10.11 MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.3 - MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
-
Kod PKWiU: 10.11.4 - WEŁNA SZARPANA ORAZ SKÓRY I SKÓRKI SUROWE Z BYDŁA, ZWIERZĄT KONIOWATYCH, OWIEC I KÓZ
-
Kod PKWiU: 10.11.5 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
-
Kod PKWiU: 10.11.6 - Odpady zwierzęce surowe, niejadalne
-
Kod PKWiU: 10.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.19.91 - Usługi wykończeniowe w zakresie pozostałego szkła przetworzonego, włączając szkło techniczne
-
Kod PKWiU: 10.81.12 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
-
Kod PKWiU: 71.12.31.0 - Usługi doradztwa w dziedzinie geologii i geofizyki
-
Kod PKWiU: 49.50 - TRANSPORT RUROCIĄGOWY
-
Kod PKWiU: 65.20.25.0 - Usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami od następstw pożarów i pozostałych szkód majątkowych
-
Kod PKWiU: 24.54.10.3 - Usługi wykonywania odlewów ze stopów cynku
-
Kod PKWiU: 92.00.21 - Usługi związane z zakładami wzajemnymi w trybie on-line
-
Kod PKWiU: 10.39.16.0 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU: 77.29.12 - Wypożyczanie i dzierżawa mebli i pozostałych artykułów gospodarstwa domowego
-
Kod PKWiU: 28.99.32 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia do rozrywki na wolnym powietrzu