10.89.14.0 Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.14 - Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Kod PKWiU 10.89.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1603 00 10 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 1603 00 80 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub przygotowane inaczej
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 55.30.12.0 - Usługi w zakresie noclegów i usługi towarzyszące świadczone przez pola kempingowe
-
Kod PKWiU: 20.15.49 - Pozostałe mineralne nawozy fosforowe
-
Kod PKWiU: 52.21.29 - Pozostałe usługi wspomagające transport drogowy
-
Kod PKWiU: 25.50.1 - USŁUGI KUCIA, PRASOWANIA, WYTŁACZANIA I WALCOWANIA METALI
-
Kod PKWiU: 74.10.11 - Usługi opracowywania projektów wystroju wnętrz i dekoracji
-
Kod PKWiU: 30.91 - MOTOCYKLE
-
Kod PKWiU: 47.00.54 - Sprzedaż detaliczna elektrycznego sprzętu gospodarstwa domowego
-
Kod PKWiU: 20.14.7 - RÓŻNE ORGANICZNE CHEMIKALIA PODSTAWOWE
-
Kod PKWiU: 14.19.31 - Dodatki odzieżowe wykonane ze skóry lub ze skóry wtórnej, z wyłączeniem rękawic sportowych
-
Kod PKWiU: 43.12.11.0 - Roboty związane z przygotowaniem terenu pod budowę, z wyłączeniem robót ziemnych