10.89.14 Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.14.0 - Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.3 - FARBY, LAKIERY I PODOBNE ŚRODKI POKRYWAJĄCE, FARBA DRUKARSKA, GOTOWE SYKATYWY I MASY USZCZELNIAJĄCE
-
Kod PKWiU: 13.10.85 - Nici do szycia, z chemicznych włókien ciągłych i odcinkowych
-
Kod PKWiU: 79.11.21 - Usługi rezerwacji zakwaterowania
-
Kod PKWiU: 10.85.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych posiłków i dań
-
Kod PKWiU: 23.12.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SZKŁA PŁASKIEGO, PROFILOWANEGO I PODDANEGO DALSZEJ OBRÓBCE
-
Kod PKWiU: 49.31.10 - Transport kolejowy pasażerski, miejski i podmiejski
-
Kod PKWiU: 10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 52.21.24.0 - Usługi parkingowe
-
Kod PKWiU: 27.40.11 - Wkłady do reflektorów, nierozbieralne
-
Kod PKWiU: 26.52.14.0 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi; budziki i zegary ścienne; pozostałe zegary