11.04 POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04.1 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
-
Kod PKWiU: 11.04.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 16.29.21 - Korek naturalny, oczyszczony lub z grubsza ukształtowany w bloki, płyty, arkusze lub taśmy; kruszony, granulowany lub mielony; odpady z korka
-
Kod PKWiU: 93.29.11 - Usługi związane z działalnością parków rekreacyjnych i plaż
-
Kod PKWiU: 74.10.12.0 - Usługi w zakresie projektowania przemysłowego
-
Kod PKWiU: 28.94.5 - CZĘŚCI I AKCESORIA MASZYN DLA PRZEMYSŁU TEKSTYLNEGO, ODZIEŻOWEGO I SKÓRZANEGO
-
Kod PKWiU: 27.90.51 - Kondensatory stałe przeznaczone do stosowania w obwodach prądu o częstotliwości 50/60 Hz dla mocy biernej >= 0,5 kVar
-
Kod PKWiU: 41.00.28.0 - Ogólnodostępne obiekty kulturalne, budynki o charakterze edukacyjnym, budynki szpitali i zakładów opieki społecznej oraz budynki przeznaczone do sprawowania kultu religijnego i czynności religijnych
-
Kod PKWiU: 25.40.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją broni i amunicji
-
Kod PKWiU: 03.00.65 - Wodorosty morskie i pozostałe algi, nienadające się do spożycia przez ludzi, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 14.19.13 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, dziane
-
Kod PKWiU: 28.91.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją maszyn dla metalurgii