11.04.1 Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04 - POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04.10 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 43.11.1 - Roboty związane z rozbiórką i burzeniem obiektów budowlanych
-
Kod PKWiU: 13.20.41 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe (inne niż tkaniny pętelkowe i taśmy tkane)
-
Kod PKWiU: 32.99.54.0 - Świece i podobne wyroby
-
Kod PKWiU: 13.94.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją szpagatów, powrozów, lin i linek oraz wyrobów sieciowych
-
Kod PKWiU: 16.10.22 - Drewno kształtowane w sposób ciągły wzdłuż dowolnej krawędzi lub powierzchni, włączając niepołączone drewniane materiały podłogowe oraz wałki i listwy przypodłogowe, z bambusa
-
Kod PKWiU: 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
-
Kod PKWiU: 81.10 - USŁUGI POMOCNICZE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU
-
Kod PKWiU: 01.63.1 - USŁUGI NASTĘPUJĄCE PO ZBIORACH
-
Kod PKWiU: 14.19.19 - Pozostałe gotowe akcesoria odzieżowe oraz części odzieży lub dodatków odzieżowych, dziane
-
Kod PKWiU: 73.12.19 - Pośrednictwo w sprzedaży miejsca lub czasu na cele reklamowe w pozostałych mediach