20.60.23.0 Pozostała pojedyncza przędza z włókna ciągłego sztucznego
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.60.23 - Pozostała pojedyncza przędza z włókna ciągłego sztucznego
Kod PKWiU 20.60.23.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 5403 31 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcona lub o skręcie <= 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 5403 32 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 5403 33 00 - Nitka pojedyncza z octanu celulozy, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 5403 39 00 - Nitka pojedyncza z włókna sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową sztuczną, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia, nitki z włókna wiskozowego lub octanu celulozy i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 41.00.25 - Budynki transportu i łączności
-
Kod PKWiU: 06.10.10 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
-
Kod PKWiU: 21.20.1 - LEKI
-
Kod PKWiU: 43.1 - ROZBIÓRKA I PRZYGOTOWANIE TERENU POD BUDOWĘ
-
Kod PKWiU: 14.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją odzieży skórzanej
-
Kod PKWiU: 50.20.22.0 - Usługi holowania i pchania w transporcie morskim i przybrzeżnym
-
Kod PKWiU: 01.45.1 - OWCE I KOZY, ŻYWE
-
Kod PKWiU: 27.32.14.0 - Pozostałe przewody elektryczne do napięć > 1 000 V
-
Kod PKWiU: 61.10.51.0 - Usługi radia i telewizji kablowej w zakresie podstawowych pakietów programowych
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany