0102 29 61 Krowy o masie > 300 kg, do uboju (z wył. jałówek)
Kod CN 0102 29 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 29 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 1207 91 10 - Nasiona maku do siewu
-
Kod CN: 5307 10 00 - Przędza pojedyncza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 0305 44 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 9506 32 00 - Piłki golfowe
-
Kod CN: 9403 90 90 - Części mebli, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. tych z metalu lub drewna, mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 8481 30 - Zawory zwrotne "jednokierunkowe" do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych
-
Kod CN: 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN: 2802 00 00 - Siarka, sublimowana lub strącona; siarka koloidalna